Dykning ved Mauritus

Ja venner og trofaste læsere,

Så er jeg tilbage med historier om nye eventyr fra fjerne havområder.

Vinni og jeg var på Mauritius i sidste uge hvor vi spillede golf og dykede.

Mauritus er jo en af de øer i det Indiske Ocean med hvide sandstrande, varmt og fuldkommen klart vand, kokostræer, koral ræve og alt det som hører sig til når vi taler om tropiske øer.

Vi boede på Hotel Le Telfair på øens sydkyst og vi har aldrig oplevet at blive opvartet på alle leder og kanter som vi blev der – ren nydelse og det eneste vi kan klage over er at det kostede et par kilo rundt om livet……………………..

De havde jo en golf bane og mens vi ikke skal snakke om golf (jo det skal vi fandme!) så vil jeg, min ydmygede natur til trods, tillade mig at prale en lille smule over mit spil. Banen er en PGA bane og nok den flotteste vedligeholdt bane vi nogensinde har spillet. De tvang mig til at spille fra backtee og når jeg nu skal prale så spillede jeg et slag UNDER min 8 handicap den ene dag (pral, pral, pral).

Men nok om golf (med mindre noget ligende sker igen – hvorefter i nok skal få det at vide kære venner). Dykning er trods alt en vandsport og da dette er en sejl blog, hører dykning naturligt til her- så her er en video fra vores dyk dernede.

Men i må undskylde at den er noget amatøragtige – det er første gang jeg har brugt dette kamera, første gang jeg har prøvet at filme under vand, og første gang jeg bruger det video redigerings software som jeg har brugt – men men men…..

I får da nogle billeder af koralræv, rævhajer, lion fisk hvaskilpadder, en rokke og så får i en del at se til min egen personlige havfrue.  Håber i nyder det  – rystelserne til trods.

carsten

One thought on “Dykning ved Mauritus

  1. Forrygende video. Smart outfit – det der gummitøj.
    I er super gode til at få max. godt ud af livet !!! 😉😃😄👍👍👏👏
    Glæder os til at ses hjemme hos os, når støvet har lagt sig igen efter udflytning til Bornholm.
    K.h. U.S.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s