Los Lakridser!!!!!!

 

Jeg har jo døbt Vinni Lakridsmusen da hun snupper lakridserne før jeg kan få mine finger I dem (ja det er et rent kapløb for lakridserne herombord).

Naturligvis er vi kørt tør for lakridser, især fordi lakrids sjældent findes når man kommer sydpå og slet ikke findes her i caribbean. Vi har klaget vores nød (især lakridsmusen) og minsandten om ikke der er flere der har skyndt sig for at hjælpe musen i nødens stund………

Først kom Lars med en eksprespakke til Las Palmas fyldt med Piratos og lignende.  Musen var helt vild og ville ikke åbne pakken før der var gået et par dage – hun forventningens glæde alt for meget, mens hun gik og fantaseret over hvad Lars havde sendt. Skuffet blev hun ikke – pakken indeholdt alt hvad hun manglede for en tur over Atlanten.

Desværre holdt det kun til en tur over Atlanten, men der var yderligere en ridder i skinnende rustning der kom musen til undsætning. Vores gode ven Peter havde nævnt at han havde en forbindelse til Bulow Lakrids på Bornholm. Nu er det sådan at hvis der findes lakridser musen kan lide endnu mere end Piratos, så er det Bulows Lakrids.  Uden at rødme, spurgte vi straks Peter om Bulow mon havde lyst til at sponsorere en jordomsejling?  Altså lakridsmæssigt naturligvis, men hvis han havde et par ekstra millioner af kroner som han gerne ville af med tog vi også gerne imod dem J.

Nåh – millioner blev det ikke til – men det blev til lakridser – flere kilo lakridser – og musen gik helt fra snotten. Tænk al den lakrids som hun nu kunne spise til jul!

Jeg syntes ikke i skulle snydes for at se rent glæde stråle ud af Vinni

Her er en lille video fra udpakning af los lakridser – der bliver spist lystigt fra musens side disse dage – mufffff!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s