Jeg fik livet tilbage

Kære familie, venner, bekendte og naboer,

Jeg var til kontrol på Rigshospitalet i går. Alt ser fint ud og vigtigst af alt – JEG HAR IKKE KRÆFT. Jeg er efterhånden kommet godt over operationen – det gør sgu ondt at blive skåret på tværs af ens maveskind og bugmuskler. Jeg har tit sendt en tanke til de unge kvinder, der føder ved kejsersnit, der udover at være operationspatient med mange smerter også skal passe et nyfødt barn. Seje kvinder/mødre.

Det er en kæmpe lettelse at få ”livet” tilbage. Overlægen, jeg talte med i går, sagde med et stort smil på læberne ”ja, det var heldigvis en storm i et glas vand”. Derfor har jeg lige sendt en mail til den franske læge og takket hende for, at hun sendte mig til ultralydsskanning og ikke kun nøjes med at give mig antibiotika. Uden skanningen havde vi ikke fundet årsagen til min blærebetændelse. Den store knude trykkede på min blære og forhindrede mig i at tømme min blære, uden at jeg kunne mærke det og har med stor sandsynlighed været årsagen til min blærebetændelse. Havde man ikke fundet den store knude nu, havde den fortsat vokset og givet mig alvorlige problemer senere måske i Stillehavet, hvor jeg ikke ville have mulighed for at søge lægehjælp. Skrækscenariet er, at befinde sig ude i Stillehavet med et totalt af klemt urinrør, så jeg slet ikke kunne tømme blæren. Føj for den lede.

Godt at alt er veloverstået. Vi flyver tilbage til Martinique søndag den 9 april og begiver os nord på efter en uges tid. Capri skal lige gøres sejlklar igen. Hvor hurtigt vi kommer til Florida, er helt afhængig af, hvordan jeg har det under sejladsen, om det bliver lange eller korte ”ben”. Vi har mistet 2 måneder i Caribien og når ikke at udforske flere øer, inden vi skal nord på, da vi gerne skulle nå Canada midt i juni. Vi overvejer derfor, om vi skal tage et ekstra år i Caribien, vi har jo tiden for os og skal ikke være hjemme i DK til en bestemt tid.

Selvom det bestemt ikke var planlagt at tage hjem til DK nu og at omstændigheden nærmest var ”katastrofal”, så har vi på trods af det haft en meget positiv oplevelse.

For det første vil jeg rose ”kræftpakkerne”, de fungerer perfekt og behandlingen på Rigshospitalet var til UG. Jeg følte mig meget tryg, var i de bedste hænder og mødte en meget professionel attitude.

For det andet – ikke mindst i en tid, der har været rigtig svær for Carsten og jeg – har vi oplevet en utrolig og meget overvældende interesse og medfølelse fra alle jer. Tak for den måde I har taget imod os på herhjemme, alle overnatningerne, lån af bil, invitationer til middage/frokoster og alle de mails, vi har fået fra såvel ind- som udlandet.

TAK – er kun et fattigt ord, men I skal vide, at jeres reaktioner/støtte har været helt overvældende og hjulpet os igennem de svære uger.

Vinni og vores “rent a dog” hviler lidt på en gåtur i dyrhaven

Nu håber vi, at vi snart kan berige jer med lidt nye og positive beretninger fra Capri. Jeg savner hende og glæder mig til igen at være ombord på hende.

De kærligste hilsner

Vinni (og Carsten)

One thought on “Jeg fik livet tilbage

  1. Kære Vinnie og Carsten. Pyha en forskrækkelse der lige tager ” luften” fra en. Det har været en foruroligende tid for Jer at gå igennem,…og skønt at høre rigtig godt nyt fra dig/ Jer. Vi ønsker Jer fortsat et vidunderligt eventyr, med endnu flere skønne oplevelser. Glæder os til at ” være med” på sidelinien. Kærlig hilsen Esther, Peter og Helen

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s