Så er “barnet” født!

Kære alle,

Ja- så er barnet født.  Der er mange, der har sagt at vi burde skrive en bog – og det har vi nu gjort.  Bogen hedder Med Kronborg om bagbord og omhandler vores rejse fra afsejlingen i KBH til det store øjeblik, hvor slusen i den vestlige ende af Panamakanalen åbner sig, og vi ser Stillehavet for første gang.  Der er flere af vores læsere, der har sagt, at de aldrig havde drømt om at tage på en jordomsejling,- men nu er de kommet det sammen med Vinni og Carsten.

Det har været et stort arbejde at skrive denne og ikke midst at redigere den.  Carsten har taget sig af billederne og Vinni har haft det meget tunge arbejde med at redigere og læse korrektur.

Tak Vinni.

Som I kan se på pressemeddelsen, så udkommmer bogen den 10. februar 2020.  Den kan bestilles (endda forud) gennem dette link:

http://mellemgaard.dk/shop/14-rejseboeger/2519-med-kronborg-om-bagbord-en-jordomsejlerbog-beretninger-fra-fjerne-have-samt-en-indre-rejse/

Det er en ordentlig “moppedreng” på over 700 sider, men selv forlaget synes, at den er så spændende, at den bør udkomme som én bog og ikke to.

Tak til alle dem der opfordrede os til at skrive og tak til alle dem, som køber et eksemplar.

Faktisk har vi skrevet en 4-bogs kontrakt.  Med Kronborg om bagbord udkommer på engelsk, så snart jeg er færdig med at oversætte den (sandsynligvis senere på året).  Vinni er i gang med bog to Fra Sydkorset til Nordstjernen, der vil omhandle vores sejlads i Stillehavet – men vi skal jo først lige blive færdig med at sejle herude. (den vil også udkomme på engelsk).

Så I har mange læseglæder forud.

Nu er det sådan at meget af bogen omhandler det vores blog beskriver.  Foraget har bedt os slette de blogs vi havde her på siden om omhandler det samme som bogenm hvilken vi har gjort.

Vinni og Carsten

s/y capri – et sted ude i verden

6 thoughts on “Så er “barnet” født!

 1. Tillykke med jeres bog.
  Carsten, er du i familie med den Breuning-Hansen der boede ved Helsingør i 70’erne ? – han var wrangler importør.

  Like

 2. Hej Vinni

  Stort tillykke med bogen, spændende at følge din og din mands oplevelser.
  Louise Karlsen (forhenværende Helle Blenner)

  Like

 3. Har lige købt og modtaget bogen. Den vil jeg glæde mig til læse her i Covid-19 lukkede DK. Håber alt vel hos jer. Hilsner en ny sejlerentusiast fra Øresund

  Like

 4. Kære Vinni og Carsten,

  Tak for nogle fantastiske bøger, som jeg næsten læste nonstop.
  Venter nu på på nr. 3.😊

  God vind,
  Peter

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s