Yderligere et “barn” er født

En af fordelene ved Corona (ja der faktisk nogle enkelte fordele – selv om det kan være svært at få øje på dem) er at man har masser af tid.

Faktisk havde vi så meget tid på Hawaii at vi fik skrevet vores anden bog, Fra Sydkorset til Nordstjernen. I kan alle sammen tag det rolig – den er knap så lang som den første. Denne bog er “kun” 470 sider.

Samtidigt brugte vi tiden til at oversætte den første bog som nu er udkommet på engelsk. Capri – Sailing Distant Seas er titlen, og vi er mere end stolte over at forlaget besluttet sig for at udgive den på engelsk også (de må tro på at der findes køber til den).

Vi har brugt vinteren herhjemme til at oversætte bog to. From the Southern Cross to the North Star udkommer til efteråret.

Vi er bare mega stolte. Så hvis i har nogle engelsktalende venner som i gerne vil have læser vores bøger – nu er muligheden der.

alle bøgerne kan købes hos forlaget:

http://mellemgaard.dk/

3 thoughts on “Yderligere et “barn” er født

 1. Dejlig læsning. Glæder mig til bog 3 og til at høre hvor turen går hen efter Hawaii og corona

  Like

 2. Hej med jer
  Tusind tak for mange timers god underholdning.
  Nu har jeg læst begge jeres bøger og hele blokken, og hold da helt op hvor er jeg missundlig på jeres vilde oplevelser. Det er vildt inspirerende og håber også vi kommer afsted en dag.
  I skriver meget om jeres guide bøger både på havet og på land, men hvor finder I dem, eller er det på nettet I finder informationerne?
  Glæder mig til at følge jer på næste ben og til jeres næste bog.
  God tur til jer 🙂
  Mvh. Henrik

  Like

 3. Kære Vinni og Carsten.
  Jeg har netop færdiglyttet begge jeres bøger på lydbog. Tusind tak for meget spændende og lærerige beretninger. Min mand og jeg har netop solgt vores Hanse 400, for at finde den båd, vi vil sejle ud på de store have i om nogle år. Som I sikkert ved, så er det en proces, hvor man forsøger at suge al erfaring fra andre til sig. Jeres bøger har været til stor inspiration.

  Jeg ønsker jer fortsat fantastiske eventyr.

  Vinni, jeg tror vi har mødt hinanden nogle gange i min tid i Frederiksberg Kommunalbestyrelse og din tid i hospitalsvæsenet. Kan det ikke passe?

  De bedste hilsener
  Rikke Hvilshøj

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s