JUBIIII!!!! Hjem til Capri!!!!!!

VI SKAL HJEM TIL CAPRI!!!

Vi kan næsten ikke tro det.  Vi har nu været i Danmark i ni måneder, og Vinni og jeg har fundet ud af, at vi ikke er parat til at bo i en lejlighed endnu.  Vi er slet ikke færdig med at rejse, og vi er overhovedet ikke færdig med at sejle på de store vande.

SÅ VI TAGER HJEM TIL CAPRI!!!!  JUBIIIII!!!!!

Vi rejse i morgen, mandag, til den Dominikanske Republik, hvor vi holder to ugers strandferie, før vi rejser videre til USA.  Grunden til vores strandferie er, at USA har stadig lukket for rejsende fra Schengen – man skal have været uden for Schengen i et ”grønt” land i minimum to uger, før man kan komme ind i USA:  Den Dominikanske Republik er ”grøn”, så vi tager dertil.

Men, men, men – nu er det Vinni og Carsten der rejser, så det betyder jo, at der er rigtig Vinni og Carsten vejr dernede.  En orkan, Elsa, er ved at passere over øen i dag, så vi får dårligt vejr den næste uge, måske mere.

Det gør nu ikke noget – vi er bare så glade for, at vi vender tilbage til båden og vores liv der.

Når vi ankommer til Capri, skal vi bruge en uges tid på at gøre hende ren.  Det er for sent at sejle til Alaska i år – sæsonen er ved at være ovre, så vi fyrer op i vores ”hippie camper”, som vi købte, før vi kom tilbage til DK, og så tager vi afsted på:

The Great American Road Trip

Planen er at køre fra den ene ende af USA til den anden og hele vejen rundt for så at ende tilbage ved Capri næste april. Vi skal nok skrive nogle blogs om vores rejse på land – i princippet er det næsten det samme som at sejle – bare uden bølger.

Når ja – så kan hippie camperen jo heller ikke synke……………….

Vi fortsætter vores eventyr. Men først vil vi lige huske at sige tak til alle dem som udviste ufattelige gæstfrihed i de måneder, vi har været i DK. Vi er blevet bespist, så vi næsten ikke kan rokke med ørene (det har kostet mig 5 kilo – bare at I ved det). Det betyder, at vi skal på smalkost i laaaaaang tid for at råde bo på vores synder (suk).

4 thoughts on “JUBIIII!!!! Hjem til Capri!!!!!!

 1. Hej jer to Det er så dejligt at høre i nu kan komme videre med jeres eventyr 😀 God vind til jer

  Mvh SY PIA 3 😎😎🐶🐶

  Sendt fra min iPhone

  > Den 4. jul. 2021 kl. 10.00 skrev sycapri : > > >

  Like

 2. Rigtig god tur til jer. Glæder mig til at høre om jeres oplevelser fremover. Dejligt at vi fik kontakt sidste år og fik mødt hinanden igen. God vind hilsen Louise ❤

  Like

 3. Hej vinni & Carsten
  Er lige blevet færdig med jeres sidste bog ( har læst dem begge ) – og ved gud hvor jeg glæder mig til den næste 😀😀
  Hvis jeg må komme med en lille opfordring, så ville det være en hjælp til læseren at der i bogen er et oversigtskort der viser jeres planer/rute/beskrivelser da nok ikke Aller er lige meget inde i geografien på disse bredde grader ☺
  Håber at helbredet er godt og i får en godt tur

  /Gorm

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s